Sport på 1600-tallet

Sport på 1600-tallet ble ofte henvist til konkurranser av martial ferdigheter , og i mange tilfeller trakk store folkemengder , og var kilden til andre festligheter . I noen tilfeller vil konkurrenter reise lange avstander - noen ganger krysset gjennom flere land - til å delta på større konkurranser , men ofte slike hendelser var så kostbar at bare riddere eller adelen hadde råd oppføring. Generelt , de største sportsbegivenheter av 1600-tallet var hesteveddeløp , bueskyting , jousts og fekting konkurranser . Jousts

jousts var konkurranser kjempet fra hesteryggen, der to riddere med lanser belastet mot hverandre , hver prøver å velte den andre , og var i hovedsak en simulering av kampen . Mange riddere kjempet i en turnering , og ofte vilkårene i turnering tillatt vinnerne å samle rustning , hest og noen ganger våpen til dem de beseiret - som i den tiden , var så dyrt at de ofte equivocated til verdien av en huset i dag .
bueskyting arkiv

Archers dannet en stor del av de fleste hærer under renessansen , og bueskyting konkurranser ble ofte holdt for å teste ferdighetene til bueskyttere . Ofte er disse konkurransene innlemmet lange avstander , små mål og noen ganger til og med bevegelige mål . Den eldste fortsatt eksisterende bueskyting konkurranse i dag - den gamle Scorton Arrow - ble faktisk grunnlagt på 1600-tallet , og det var i løpet av 1600-tallet at mange overlevende bueskyting samfunn ble grunnlagt for å bevare kunsten
.
fekting

selv om sverdkamper konkurranser hadde vært en faktor i hele verden i århundrer av 1600-tallet , fekting var høydepunktet for sverdkamper sport , og hadde sin egen kodifisert sett med regler og standarder , og fekting akademier ble opererer over hele Europa . Fekting konkurranser , som jousts , ble delt inn i dueller mellom to individer , med seierherrene sammenkobling sammen til én konkurranse vinneren kunne bli avgjort .
Horse Racing

Selv om hesteveddeløphadde vært praktisert siden oldtiden , så det 17. århundre fremveksten av begynnelsen av moderne hesteveddeløp, og da kom det under beskyttelse av James jeg i England . Spesifikke kurs var å bygge med hest løp i tankene , og avl og trening av hester spesielt for løpene steg også i popularitet i denne perioden , til syvende og sist bidrar til etableringen av fullblods rasen .