Hvordan kan jeg tjene Mirror klasse i Mario Kart Wii ?

Mario Kart Wii deler rase vanskeligheter i klasser av motorstørrelse. Den 50cc klassen er den enkleste , mens 150cc er den vanskeligste . The Mirror Klasse er en hemmelig klasse som spillere må låse opp. Det er lik 150cc klassen i vanskelighetsgrad , men kursene er et speilbilde av den opprinnelige versjonen . The Mirror Class er bare opplåsbare i Grand Prix -modus . Instruksjoner
en

Trykk på "A " på Wii-fjernkontrollen for å velge " Grand Prix -modus " fra hovedmenyen i " Mario Kart Wii . " Klassen valgskjerm vises .
To

Trykk på "A " for å velge 150cc . The Mirror Klasse er ikke låses opp i 50cc eller 100cc klasser .
3

Trykk på "A " for å velge et tegn , kjøretøy og drift modus . Disse alternativene er et spørsmål om personlig preferanse . Enhver kombinasjon av disse alternativene kan låse opp Mirror klasse . Koppen valgskjerm vises .
4

Trykk på "A " for å velge en cup for å konkurrere i. Det spiller ingen rolle hvilken rekkefølge du full koppene i. Bare Mushroom Cup og Flower Cup vil være tilgjengelig i begynnelsen. De andre kopper vil låse opp etter at du slo det nødvendige antall kopper .
5

Vinn en gullmedaljei cupen . Hver kopp har fire løp . Du tjener poeng avhengig av hvor godt du gjør i hvert løp . Føreren med flest poeng etter fire løp vinner gullmedalje. Du trenger ikke å plassere første i alle fire løp for å vinne gullmedalje , men det hjelper .