Om potetsekk Races

Potet sekk løp er et spennende spill vanligvis spilt på piknik eller barnas parter . Akkurat som navnet indikerer, spillerne plassere sine ben inn i potetsekk og håper fra en startstreken til målstreken . Hvis potetsekker er ikke tilgjengelig , mange deltakere hop inne store putevar . Den som kommer først i mål er vinneren av løpet . Historie

potet sekk løp er regnet som en sport , og var en faktisk olympisk sport i 1904 . Selvfølgelig , sekk løp er ikke en del av den olympiske nå, men i det siste, ble disse løpene regnet ganske alvorlig . For eksempel , i slutten av nittende århundre , potet sekk løpene var en vanlig atletisk hendelse på høyskoler . College spor lag trent intenst for løpene . Forskjellen mellom disse høy intensitet college hendelser og barns løp sett i dag er ganske dyp . Høgskolenivå potet sekk syklistene i slutten av 1800-tallet hadde på seg sekken bundet forsvarlig opp til halsen .

Fleste potet sekk syklistene valgte å hoppe sin vei til mållinjen . Noen av disse flotte utøverne selv utført hekk under deres sekk løp . Potet sekk løp var en vanlig form for underholdning for engelske soldater i slutten av 1700 . Soldater dannet opp løp for å fordrive tiden mens i leiren under uavhengighetskrigen.
Funksjoner
p Det er så mange varianter av spillet at de regler og metoder er ofte skreddersydd til en alder av deltakeren . Små barn kan spille spillet med begge føttene i potetsekk . De kan også koble opp med et annet barn ved å plassere en fot hver inne i potetsekk . Etter starten av løpet , deltakerne må finne ut hvordan de skal flytte sammen . Mange potet sekk syklistene velger å hoppe seg gjennom løpet, selv om noen brette sine føtter inn i hjørnene av sekken eller putevar og forsøke å gå eller løpe sin vei til mållinjen .

Størrelse

Race avstander spenner 50-150 meter , selv om det selvfølgelig lengden kan tilpasses deltakerens evne . \\ Fleste løpene kjøres på mykt underlag , for eksempel gress , fordi deltakerne ofte falle eller rulle når de snubler over posen eller sine egne føtter .
Hensyn

Potato sekker er ganske vanskelig å finne . Som nevnt ovenfor , kan putevar brukes . Hvis du ikke er tilbøyelig til å ha dine putevar ødelagt , det finnes også en rekke nettsteder på internett som selger komplette potet sekk rase settene . Koblinger er vist i Resources nedenfor.
Advarsel

Potato sekk løp kan være farlig . Tripping er vanlig og ofte , vil syklistene falle eller rull . Mest erfarne syklistene rulle rett opp igjen og fortsette løpet . Noen skoler og lokalsamfunn har forbudt potet sekk løp fra messer og felt dager grunnet sjansen for skader .